Förberedelser

En videokamera är beställd och är på väg hem till oss i veckan. Ett inköp, som ansågs ett måste från vår sida, är avklarat. Att kunna filma sitt barn är otroligt härligt och häftigt att ha sen senare i livet.

Imorgon ska vi åka runt och titta på lite mer färg och kanske köpa hem en provbruk eller fyra, så att jag får kladda lite på de vita väggarna innan vi bestämmer oss helt. Skrivbordet är bortlovat och andra möbler ska flytta till nya adresser eller till Returpunkten. 120 sängen och garderoben är de som kommer behållas kvar i rummet.

Vi ska försöka ta tag i våra två förråd också snart, så att allt blir uppmärkt och rensat. Vad som ska behållas, ges bort/säljas eller skänkas till bättre behövande.  Vi behöver få mer plats i förråden och ska evt köpa hyllor till det ena, så att säsongssakerna kan ha en standradplats på en hylla eller två. Jag tror att denna del kallas för att boa :)

Förlossningsbrevet ska börja skissas på och väskans innehåll som ska med ska börja planeras. Dagarna tickar på.. Om 6,5 vecka är det bf. Galet värre.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0