Planer för barnrum

Vi har ett rum som ser ut som "hej-kom-och hjälp-mig". Det är en svart fondvägg, där de som bodde här innan glömde bort vad underarbete är och slängde upp färgen. De andra tre väggarna är vita. Golvlisterna är sådär. Just nu står barnvagn, babyskydd,barnsaker och julklapparna bland möbler som inte är så heta.

Vår tanke har hela tiden varit ett lekfullt barnrum med djungeltema. Det vill säga grönt på väggarna och härliga djur som passar i djungeln. Vi kommer att måla väggarna, då det känns mest praktiskt inför kladdiga händer och evt måla på väggen olyckor. Det kommer bli ljusa möbler i rummet och färgklickar som till exempel matta och gardiner. Tror att bebisens kommande leksaker kommer stimuleras gott nog, så lite lugn och ro är nog inte dumt.

Vi kommer att måla, byta lister och allt slit i januari. Eller ja, vi och vi, får se hur mycket jag är brukbar arbetskraft. Sen tar vi inredningen eftersom för vi har inga planer på att Lillhjärtat ska sova i eget rum snabbt. Men ha ett rum där vi kan ha alla saker samlade på ett vettigt sätt!

EXPEDIT Bokhylla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0